Vacancies

Moore Stephens Malmö

Erfaren redovisningskonsult
Vi söker en redovisningskonsult med ansvar för vår redovisningsavdelning.
Du kommer att arbeta som redovisningskonsult men även leda, ansvara och utveckla vår redovisningsverksamhet.
Avdelningen är under utveckling vilket innebär stora möjlighet till påverkan och inflytande. Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen att som konsult bistå kunder gällande deras löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar samt skattedeklarationer.
Vi tror att du har gedigen erfarenhet som redovisningskonsult och kanske provat på arbetsledande roller. Som person är du driven, ansvarstagande, öppen och social med förmåga att skapa förtroende hos kunder. Vi erbjuder en goda utvecklingsmöjligheter för rätt person i en kunskapsstimulerande miljö.
Vårt kontor finns centralt i Malmö med närhet till Centralen.
 
Omfattning Heltid, tillsvidare med fast månadslön
 
Sista ansökningsdag: 2019-05-24
Vi tar emot ansökan via e-post:  patrik.andersson@moorestephens.se
 
Redovisningskonsult/Redovisningsekonom
Vi söker en redovisningskonsult/redovisningsekonom.
Arbetsuppgifterna innebär huvudsakligen att som konsult bistå kunder gällande deras löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar samt skattedeklarationer. Arbetet utförs både på vårt kontor och på kundernas arbetsplats .
Vi tror att du har viss erfarenhet som redovisningskonsult och provat på konsultrollen. Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ansvarstagande, då de till stor del utförs självständigt. Som person är du driven, ansvarstagande, öppen och social med förmåga att skapa förtroende hos kunder. Vi erbjuder en goda utvecklingsmöjligheter för rätt person i en kunskapsstimulerande miljö. Vårt kontor finns centralt i Malmö med närhet till Centralen.
 
Omfattning Heltid, tillsvidare med fast månadslön
 
Sista ansökningsdag: 2019-05-24
Vi tar emot ansökan via e-post:  patrik.andersson@moorestephens.se