Lediga tjänster

Lilla Bommen, Göteborg


MOORE söker erfaren revisor med ambition att bli vår nästa delägare

Har du arbetat ett antal år i revisionsbranschen och vill fortsätta att utvecklas hos en framgångsrik och expansiv revisionsbyrå?

MOORE söker nu dig med stora ambitioner inom revisionsyrket.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö med inflytande över ditt arbete och stora möjligheter till utveckling.


Som revisor hos MOORE kommer du att ansvara för revisionen av kundernas räkenskaper och förvaltning.
Du kommer även i stor utsträckning att bistå kunder med rådgivning. Du är självgående i din roll och tar det yttersta ansvaret för kontakten med kund och ansvar för att driva revisionen i mål. Du leder och stöttar revisionsteamet och är länken mellan teamet och påskrivande revisor.

Vi söker dig med minst 4 års erfarenhet av revision och som har stora ambitioner inom revisionsyrket. Du uppfyller kraven för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor om du inte redan är det.
Vi ser gärna att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Vi vill att du är analytisk, ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar efter att utföra ditt arbete med hög kvalitet.
Arbetet har också perioder av högt tempo vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga.
Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska då MOORE är del av en global organisation med delvis internationella kunder.

MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag och publika företag. MOORE är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort ansvar och påverka ditt arbete. Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få del av ett gediget utbildningspaket.
Det är meriterande om du idag är auktoriserad revisor och har en egen kundstock. Det är även meriterande om du har erfarenhet av IFRS och listade bolag.

Vi är idag ca 140 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav cirka 50 personer på vårt kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.
Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.
MOORE är bland de 10 omsättningsmässigt största revisionsbyråerna. Vi har 7 kontor i Sverige och ingår i ett globalt nätverk med 29 000 medarbetare i 113 länder.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Broman på telefon 0734-193909.
Ansökan skickas till jessica.broman@mooresweden.seFörsta Långgatan, göteborg


 

UTDRAG
Har du arbetat en tid som revisorsassistent men är redo för nästa steg i karriären? Nu söker MOORE efter sin näst kollega med start efter sommaren där du blir del av ett härligt gäng om 40 personer här i Göteborg. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN: 
Vi söker nu en revisorsassistent till MOORE med start hösten 2023.
För dig som är utbildad inom ekonomi och har erfarenhet av revisorsyrket är detta en möjlighet att ta karriären vidare hos en global arbetsgivare med lokal förankring och stark sammanhållning på kontoret här i Göteborg.
Rollen kommer ha sitt fokus kring revision av kundernas räkenskaper och förvaltning, men också konsultationer för att anpassa tjänsterna enligt kundens behov.
Denna annons är riktad till dig som vill ha en ny utmaning och som vill ha en bredare tjänst med större ansvar.
För MOORE är det viktigt att alla medarbetare får ihop livspusslet och därmed har man ingen övertidskultur. Ambition uppmuntras och vill man bli auktoriserad och på sikt eventuellt även sikta mot att bli partner är det mer än välkommet, MOORE vill växa.
Arbetet kommer innebära mycket kundkontakt där du tidigt kommer få mycket ansvar över ditt eget arbete och möjlighet att utveckla långsiktiga kundrelationer där du driver respektive kundprojekt självständigt under eget ansvar.
Sammanfattningsvis kommer du primärt som en del av ett team att arbeta med:

 • Revision av kundbolag

 • Enklare utredningar & konsultationer

 • Skattefrågor

VI SÖKER DIG SOM: 

 • Har tidigare erfarenhet från att arbeta med revision

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision och uppfyller krav för att i framtiden bli auktoriserad revisor

 • Har flytande svenska i tal och skrift

 • Talar och skriver flytande engelska då bolaget även arbetar med internationella kunder

Som person tycker du om och är duktig på att bygga goda relationer. 

Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med.

Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt och känner hellre att du har en arbetsdag med stor variation än enformigt arbete.
För att lyckas krävs att du har en analytisk förmåga, vågar ta egna initiativ för att komma framåt i dina kundprojekt samt tar stort ansvar för att avsluta det du påbörjat.

OM OSS: 
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag.

Bolaget är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet.

Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket.

Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 80 personer på våra två kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.

ÖVRIG INFO: 

 • Omfattning: Heltid

 • Start: Hösten 2023

 • Placering: Göteborg (Första Långgatan 30, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka

 • Lön: månadslön

 
Denna rekryteringsprocess handhas av OIO i Göteborg. Kontaktperson där är; Dino Segetalo som ni när på dino@oio.se respektive 073 503 91 23